Редактор: e-mail: Кадър бТВОтносно мълчанието на Слави Трифонов, тяхното поведение в партията

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВОтносно мълчанието на Слави Трифонов, тяхното поведение в партията
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Оказа се, че Тошко Йорданов е по-голям от референдума

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Относно мълчанието на Слави Трифонов, тяхното държание в партията им, към две, три лица се върти всичко. Не е наложително Трифонов да е самичък отпред, може да бъде задочно народен представител, както дълги години беше Делян Пеевски, Ахмед Доган преди този момент. Дали Слави ще бъде в Народното събрание или не, няма значение, значимо е дали понася отговорността за това, което неговата парламентарна група прави. Няма какво да се лъжем, тези хора са там, с помощта на него и от негово име работят. Те, неговото име ще опетнят, в случай че нещо неверно създадат, или надлежно пък той ще се употребява от плодовете на техния труд, в случай че работят качествено.

Това сподели доцент Стойчо Стойчев в " Тази заран " по БТВ.

Затова доста ясно би трябвало да се уточни кой носи политическата отговорност. Не е Тошко Йорданов или някой различен, зад който няма по този начин, както те обичат да споделят, мажоритарен огромен избор. Между другото, оказа се, че има по-голям от референдума и това е Тошко Йорданов. Вчера той сподели: С референдума бяхме до тук, завършек на мажоритарната система, ще чакаме по-добри времена. Тук няма значение, че предлагането е на ГЕРБ, щом е положително предложение, какво значение има кой го предлага, добави доцент Стойчо Стойчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР